Противна реклама

Една противна реклама броди из ефира. Малоумна блондинка се радва на децата си, които вадят от пазарската й кошница плодове, и на тяхно място слагат боклукчави сокове, в които едва ли някой знае какво има.

Да ви подсетя – става въпрос за соковете “BBB”, а целта на рекламата е да ни внуши – или може би на децата ни – че соковете са по-полезни от пресните плодове.

Поздравления за кретена, който е е измислил това безумие, както и поздравления на фирменото ръководство, одобрили и платило тази простащина.

Не ме разбирайте погрешно – нямам нищо против натуралните сокове, нито против марката “BBB”. Яд ме е, че във време, когато ядем боклуци, когато децата са масово болняви, когато алергичните са повече от здравите, когато затлъстяването става проблем и унас, някой идиот си позволява да прави аналог и да препоръчва натурални сокове вместо плодове.

Тъжно и трагично.

Моето семейство спира да пие натурални сокове. Ще мизерстваме на плодове и зеленчуци. Така ни се пада.

Чудя се – т

Advertisements

2 responses to “Противна реклама

  1. Кой си ти, та ще съдиш другите бе, мочко? Другите, които са успели и преуспели и са червиви от пари. А ти си и си оставаш пършиво измекярче с празни джобове. А те са празни, защото кратуната ти е празна! Да тъ ибъ у глъвътъ!

  2. Pingback: Отново реклами « За идиотите сред нас

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s