Да намалим броя на идиотите!

За да намаим броя на идиотите около нас – подкрепете инициативата на Слави Трифонов и негови екип за свикване на национален референдум за промяна на избирателната система.

Ето пълния текст на искането за референдум:

Уважаеми зрители, уважаеми български избиратели, обикновено нашият глас тежи на всеки четири години, когато дойде време за избори. Аз обаче мисля, че гласът на всеки български гражданин има своята тежест и през останалото време. Защото суверенът, според нашата конституция, е народът. Ние сме работодателите на българските политици. И нашият глас не тежи само на всеки четири години, а всеки ден. Затова слагам началото на инициатива за събиране на подписи за свикване на национален референдум. Целта на този референдум е промяната на избирателната система.” – това заяви Слави Трифонов в шоуто от 27 януари 2009 година. Въпроси свързани с избирателната система, мълчанието от страна на институциите Президент, Народно събрание и Министерски съвет, до които на 14 януари нашият екип изпрати Открито писмо, както и проучване, доказващо желанието на българските граждани за промяна в избирателната система, Слави обсъди с колегите от Редколегията.

В предаването Слави Трифонов показа пред зрителите бланка за събиране на подписи за иницииране на Национален референдум за промяна на избирателната система. Самият той пръв сложи името и подписа си под тази подписка.

Ако мислите като нас, може да принтирате бланката и да я попълните. Вие и всеки, който би искал да се присъедини към инициативата, трябва да напишете собственоръчно трите си имена, възраст и да се подпишете. На една бланка може да се подпише един човек или повече – толкова хора, колкото са редовете в нея.
Може да ни изпращате бланките на пощенския адрес, посочен на самата бланка или да я сканирате и да ни я пратите на имейл адрес: referendum@slavishow.com

Ако ви е писнало един и същ тъп филм да се повтаря 20 години, присъединете се към тази подписка!

Мога да добавя само, че това е един шанс да направим нещо за себе си, както и да покажем, че нашите гласове са важни. Пратете своя глас и разпространявайте искането за референдум – това е което можем да направим. Ако ни пука.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s