Разкриха и агентите в БНР – 66 на брой

Отново за агентите журналисти. Тези, които трябваше да контролират политиците, се оказаха тежни протежета. Кой ли не се оказа продажно лайно, лижело задника на партията заради пост и влияние?

Радвайте се на новата реколта доносници:

6 души влизат в списъка на сътрудници на структури на бившата Държавна сигурност в Българско национално радио, оповестен вчера на сайта на Комисията по досиета. Сред проверените 718 лица комисията е установила принадлежност към органите по чл. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия на петнадесет лица, данните за които не подлежат на публикуване, защото са починали.
Проверявани са лица по чл. 3, ал. 1, т. 19 – председателят, заместник-председателите, генералните директори, членовете на управителен съвет, членовете на контролен орган, членовете, ръководителите на редакции (дирекции), ръководителите на отдели и ръководителите на сектори в Българското национално радио. Сред имената в списъка са Асен Матеев, Божана Димитрова, Еди Емирян, Борислав Шабански, Борислав Джамджиев, Вечеслав Тунев, Костадин Филипов, Мартин Минков, Методи Матакиев, Спасиана Русева, Цоня Събчева, Александър Хранов и други.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s