Един по малко – уволниха архитекта на Студентския град

Ураааааааааааааааа – един по-малко.
Той, разбира се, не е корумпиран.
Сигурно е честен до мозъка на костите си.
Никога не е злоупотребявал със служебното си положение.

Теодор Коларски. Това му е името на хубавеца, а аз му желая от сърце да стане колар.

Ето текста на радостната новина:

“Главният архитект на район “Студентски” Теодор Коларски е освободен от днес заради допуснати нарушения.
Това каза кметът на София Бойко Борисов, цитиран от БТА. Две работни групи, съставени от различни специалисти от други районни администрации, проверяват увеселителните заведения, нощните клубове, дискотеките и преместваемите обекти в район “Студентски”, допълни Борисов.
Той отбеляза, че правомощията на общината при разкриването на каквито и да е заведения за забавления, са ограничени, тъй като дискотеките и баровете са на уведомителен режим, а хазартните заведения са на лицензионен режим. След като освободих главния архитект на район “Студентски”, чакам да видя кой ще понесе отговорността си в ДАМС и в Министерството на финансите за направени нарушения в Студентския град, каза Борисов.
На прокуратурата са предоставени резултатите от проверката относно продажбата на 3.1 декара в ж.к. “Лагера” от дружеството “Софийски имоти” за 75 хиляди лева. Интересен е фактът, че сред лицата, които са придобили имота, едното е било непълнолетно към този момент, посочи още кметът. ”

Цялата новина тук

Advertisements

One response to “Един по малко – уволниха архитекта на Студентския град

  1. Аз съм един идиот,6том изобщо ти отговарям!Но само питам ,глав.архитект ли уби Стоян Балтов???И НЕИДЕОТИНО,да знаеш каде са онези скромни и добри момчета,които го убиха??А ако убият човек пред НДК,изпълнителният директор ли ще уволни Бойко Борисов за да не създаваме работа на ченгетата или да се даде възможност убийците да се покрият?А Студ.град си е бардак удобен на всички дилъри,сутеньори и пребиваващите там магистрални студентки-така че, нищо чудно че в гетото на провинциалистите на по-нормалните им трудно да оцелеят!А колкото до препоръката арх.Коларски да стане колар,добре но,ти ще си добитъка,теглещ колата!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s