“НЕ” на педерастките семейства!

Отново за педерастите

Днес Dir.bg ни информира, че “Комисията за защита от дискриминация (КЗД) направи предложение до парламента за промени в Семейния кодекс, които да дадат право на хомосексуалните двойки за съвместно съжителство.”

Потресен съм. Кому е нужно подобно нещо, и то при положение, че обществото не е готово за подобна мярка? Нямам нищо против педалите, нека правят каквото си искат. Тяхна работа си е, аз ги приемам за хора с отклонения, или ако искате – с деформации. Като деформирани, майката природа им е отнела нещото, заради което съществуваме на планетата – възможността да се размножават. Точка. От еволюционна гледна точка те са ненужни – с видимата им полова демонстрация, която не позволява продължение на потомството.

Н мразя педалите, нито ми пречат. Но съм силно възмутен ипритеснен от перспективата педерасти да осиновяват деца. Това не мога да понеса. Трябва да си пълен идиот, за да разрешиш подобно нещо, и то в България, където има хиляди зарязани деца.

На тези дечица им трябва внимание, обич, грижи, спокойствие, мама и тати. Не двама педали. Не тежки дни в детската градина, когато трябва да обясняват, че нямат мама, а двама татковци. Не искам такива деца да бъдат осакатявани в училище от подиравките на съучениците си.

Смятам, че всяко дете има право да има на кого да каже “Мамо”.
Мамо. Нещо много по различно от тати. Преставям си ония нефелници Азис и Китаеца – кой по-точно е майката? В каква среда ще живее детето, което те оня тлъст гей припозна? На какво ще го научат? Кой ще му даде – ако е момче – пример за мъжко поведение? Кка ви звучи от устата на Дим Дуков, Мариус Куркински, Азис, Евгени Ватманчето – “Дръж се като мъж”, или “мъжете трябва да защитават…”

Ужас. Побеснявам и се разтрепервам. Работа на мама е да помохне на дъщеря си при първия месечен цикъл. Работа на мама е да избере първият сутиен. Мама, не тати.

Спирам…и се страхувам.
Понеже в парламента е пълно с педерасти в прекия и бувалния смисъл, също както и съдебната система.
Ужасявам се, че те могат да разрешат осиновяване от еднополови двойки.

Като общество достатъчно сме се изложили с факта, че си захвърляме децата. За съжаление нашето племе не може да отгледа малките си. С какво те заслужават подобна съдба? Защо трябва да се сблъскват и с подобни “родители”?

Не искам да си помисля за това, колко е важно е възпитанието. И как възможността такива деца да станат педали е огромен. И как са възможни един куп крайно неприемливи ситуации, като сексуално насилие и т.н.

Чудя се къде ли е нашата си Църква, която да ни брани от подобни неща? Къде ни е общественото мнение?

Още по темата:
42% от българските мъже са правили секс с мъж

Advertisements

One response to ““НЕ” на педерастките семейства!

  1. Разрешаването на еднополовите бракове не означава непременно разрешаването на осиновявания от еднополови бракове. В този смисъл, мисля че цялата ти теза е построена върху грешни основи.

    Няма нищо лошо в това да се обичат хората, стига да не го натрапват на никой.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s