Идиоти във bTV

Днес е петък и ми призлява от мисълта, че вечерта ще дават бозата наречена “Комиците”. Да си призная, до момента съм питал над 50 човека за мнение относно това жалко предаване – нито един не ми е казал, че го гледа, или, че му харесва. Даже обратното – разбрах, че предаването на галено се нарича “Трагиците”…име, което напълно отговаря на пошлите сценарии, вулгарните скечове и безсмислените вицове. Срам ме е, че такива актьори се излагат по подобен начин…и – наистина, ама съвсем наистина – не съм чул на някого това бездарно предаване да се хареса.

Освен на идиота, който го е пуснал в ефир. Предполагам, че това е същият кретен, който ни пуска всяка вечер “Американска наследница”. Струва ми се, че в bTV нито един климатик не работи – явно хората там са слънчасали, и не им пука нито за аудиторията, нито за работата им.

Жалко. Изтърпях “Дъщерята на Елиза”, но последната боза ми идва в повече. И понеже съм отмъстителен човек, си мечтая говедото, одобрило “Трагиците”, “Дъщерята на Елиза”, и “Американска наследница” да бъде наказан с ежедневно гледане на един епизод от въпросните помии в рамките на една седмица. И след това да си смени работата.

Надявам се, че днес по Hallmark ще дават “Midsomer Murders”.

Advertisements

5 responses to “Идиоти във bTV

 1. Аз съм човек, който има телевизор в къщи, но не гледа телевизия. Домакинката на блока ми каза, че не мога да сложа антена на покрива и като алтернатива ми предложи да си пусна кабелна. Ама нанай! 15 лева на месец за кабелна както вика един познат “ще цункат Пинко!”. Така си останах без телевизия. Гледам каквото си донеса на пиратка, свалено от нета. И сега се чувствам прекрасно!
  Скоро ще имате възможност да ме видите, за хубави жени от 16 до 26 години ще рареша да ме докоснат!
  Айде, живи – здрави!
  Багера

 2. Първо бих искала а кажа, че не всички поддържат твоето мнение! Аз, лично смятам, че “Комиците”, както и “Американска наследница” са много интересни. Щом не ги харесваш, значи би трябвало да си някакъв задръснтеняк, без всякакво чувство за хумор.

 3. kateto можеш да си завреш мнението отзад. Толкова тъпи и нискоинтелектуални сериали, комедийни програми, шоута, реклами и други подобни лайна не пускат никъде другаде освен в “битивито”. А целта е ясна – всички да стигнем твоя манталитет и да започнат да ни харесват както “у америката” за която ти навярно мечтаеш гледайки “квартала на богатите”..
  Масово изпростяване на българския народ..

 4. vij kvo martin- ne kazvai na kateto da si zavre mnenieto otzad da ne si go zavre6 ti, qsno li ti e ? 6ot takiva hora kat’ teb sa pulni grubiani i prtostaci!…
  P.S. …i prestani da obijda6!

 5. Относно “Комиците” – за разлика от почти всички(почти, защото определено не претендирам да обхващам цялата медийна пародия) комедийни предавания у нас, при тях все още има чат-пат свежи идеи. Политическите скечове на Гърбов, когато ги има, са на прилично ниво, от останалите също понякога се срещат забавни интерпретации. Да, има помия, но предаването – става!
  Крайно мнение в този случай не би било обективно.
  За автора на поста – Мда, гледай си Халмарк. Там Орфей ти е негър, за Евридика дори не искам да си помислям …
  @мартин – да се избиват на сляпо “американски” комплекси е нелепо. Принципно погледнато, всяка една боза може да бъде полезна някому. Това, че ти не намираш нещо ново и полезно в нея, не означава, че и други не биха. Проблема тук не е в самото явление, а в неговата масовост. В крайна сметка и аз сега не бих седнал да гледам “Мишел Ваян”, ама на времето съм го гледал 😉
  @kateto – ама да знаеш колко не си права … 😉 “Пълен задръстеняк” ? Че какво оригинално има в тая наследница ? Можеш ли да ми кажеш една новаторска идея там ? Нещо, което досега нито в живота, нито на екрана не си виждала … за четене няма да питам … Ако се абстрахираме от конкретия ти събеседник положението е следното – човек се е нагледал, когато му е било време, на всякаква сходна гнилоч. Нагледал се е, и продължава да гледа ежедневно. Е, тозо човек задръстеняк ли е, че за разлика от теб е :
  1) живял малко по-длъжко
  2) живее с широко отворени очи
  3) по-бързо се насища/осъзнава нещата
  ?
  Както забелязваш изпускам случаите, когато хората плюят нещо заради самото устно упражнение, но понеже ти няма как да знаеш той от кои е, не би следвало да охарактеризираш с епитети като “Ограничен”, че току-виж се оказало обратното 😉
  @love_is – е те заради горното, мартинчо има известно основание да й казва къде, как и защо … друг е въпросът, дали казано по този начин му прави особено чест 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s