42% от българските мъже са правили секс с мъж

За идиотите няма почивен ден. Няма събота, няма неделя. Дим Дуков и БГНЕС ни зарадваха с интервю, от което става ясно, че 42% от мъжете в страната са правили секс с мъже. Майко мила…чудя се как ли е правено това изследване, и дали го има някъде публикувано. Дали в анкетата са участвали Мариус Куркински, Азис и Дим Дуков…и за мъже ли са броени?

Нормално ли е такива теми да вълнуват нашите журналисти, и да се публикуват в престижни медии? Наистина, търснето на сензация е жизнено важно, но нека не забравяме, че” не е новина когато куче ухапе човек, а когато човек ухапе куче.” Т.е новината/интервюто можеше да бъде нещо подобно на “днес не съм спал с мъже”.
Докога медиите ще толерират педерастите и манафите? Защо децата ни трябва постоянно да се сблъскват с голотията и пошлостта, с простотиите на Азис, с парадирането по един безотговорен начин със сексуалните предпочитания? Искаш да си педал – добре. Твое право, твой избор. Уважавам го. Но не искам постоянно педалски истории да ми се налагат от вестниците, телевизията, интернет медиите и билбордовете. Не смятам за правилно учениците да знаят, че за да успееш, трябва да си поне педераст.
Искам да дам само едно сравнение – вижте колко по-деликатни са лесбийките. Не дразнят с изявите си, не превръщат предпочитанията си в сензация, и не се налагат в публичното пространство по аронгантния начин, присъщ на педалите. Има разбира се и изключения, но като цяло представянето им е в пъти по приемливо.
А на журналистите, които се чудят с какво да си уплътнят времето и как да заработят насъщния, препоръчвам да се поинтересуват от следната тема – осиновяването на деца от педалска двойка.
Интересна тема, не смятате ли? Аз съм категорично против, и го намирам за противоестествено. Не може и не трябва едно дете да расте в педалска атмосфера, без мама /Азис или Китаеца е майката?/ , не трябва безхаберниците от Държавната Агенция за закрила на детето да си мълчат.

Отклоних се, моля да ме извините. Мисля си, че ако педерастите са 42%, то скоро тези с нормална сексуална ориентация ще сме малцинство…супер перспектива, ще можем да се жалваме за нарушени права и дискриминация…

Ето връзка към интервюто: БГНЕС

Advertisements

4 responses to “42% от българските мъже са правили секс с мъж

  1. Да бе, 42 или 4,2% 🙂

  2. A drugite 58 % sa spali s pedali

  3. питат Радио Ереван: “Защо на педерастите винаги им върви?” радиото отговорило: “Защото късмета не смее да им обърне гръб!”

  4. Pingback: “НЕ” на педерастките семейства! « За идиотите сред нас

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s