МВР ще ни следи изкъсо в Мрежата

Много смешно…хора коментират неща, от които си нямат никакво понятие. Абсолютно никакво. Първо това, което искат е невъзможно; второ – дали има смисъл и доколко нарушава всепризнати свободи?
“МВР ще знае по всяко време на денонощието кога сме били в интернет, на кого сме пращали имейл или съобщение по ICQ, както и с кого сме говорили по телефона, използвайки глобалната мрежа”

Къса ми се сърцето…да са живи и здрави хилядите администратори, които ще следят трафика.

Още по темата: http://opensource-bulgaria.org/now/?p=15

Advertisements

3 responses to “МВР ще ни следи изкъсо в Мрежата

  1. иван александров

    Пич, това е най малкия кахър (администраторите) – автоматизираните скриптове….
    ——— 8< ————-

  2. За незаконното подслушване на Интернет знам още от пролетта на 2007 – имам доказателства! То е част от нещо по-голямо! Понеже тогава е правено незаконно нямат право със задна дата да го озаконяват!!! Тъй като много от контактите ни са с граждани на държави по цял свят- нарушанат ли се техните права (наредбата тук не е наредба и там), и как да им обясним положението?!!! Имам информация за това, че доставчиците и мобилните оператори вече са закупили подслушвателните апаратури!!! Те не подкрепят протестите по тази причина. Все пак недооценяват факта, че ще останат без клиенти!!!!!!!!!! Обществото им плаща за информационни услуги, не за изповедник. Директивите на европейският парламент се тълкуват в България. Наредба № 40 на МВР е полицейски произвол и тя обслужва само и единствено престъпността. Никой в решенията на Европейският Парламент не изисква от нас подслушване в мащабите които ще бъдат озаконени!!! Отново Ви повтарям- това е Българско тълкуване!!! Въпрос над който мисля е: В кои европейски страни е въведено и озаконено такова мащабно подслушване и безконтролни провомощия са дадени на хора неграмотни да ги прилагат!!! Нарушаването на моралните ценности и основните принципи на демокрацията и християнсткият морал вдъхват убеждение в правотата на действията на терористите които виждат во това положение при което гласувалите демократични закони- сами не ги спазват!!! Това да бъдеш демократично избран на избори не те прави автоматично демократ, защото демокрацията не се подразбира- тя се защитава!!! Ако това е диктат, държа да го чуя обявено публично и да поискам политическо убежище от незаконният тормоз със законови средства!!!

  3. Скоро предстои представянето на доклад за България пред Евросъюза. /мониторинга/ Та въпросът мие “Как се отразява проследяването на конекциите върху контактите ни с бизнеспартньорите ни извън Европа? Нарушават ли се техните права /когато контактуват с нас/????” Ще отнеса въпроса до където трябва!!!! Това неможе да продължава повече…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s