Варненският кмет Кирил Йорданов….

Варненският кмет Кирил Йорданов се движи с чисто нов мерцедес за около 300 000 лв.
И с обществено полезен и необходим номер В 1111 В. Да знаят избирателите – аз съм този, който ви прави на маймуни. Да ни е жив и здрав, и пак да си го изберем. Знайно е от историята, че и магаре може да стане сенатор, камо ли говедо да не стане кмет.

Ето още от новината:
“Йорданов се обзавел и със специално избран регистрационен номер с пет единици (11111). Според справка в КАТ подобен екстравагантен номер струва не по-малко от 8000 лв., съобщи БГНЕС. На последните местни избори Кирил Йорданов бе преизбран за трети мандат.
Миналата година, когато стана ясно, че кметът иска мерцедеса (вижте линка долу), той се оправда, че не е поръчвал на такава цена и с екстри. По думите на Йорданов автомобилът щял да съчетава две качества – като разход бил “оптимизиран”, а освен това бил високопроходим. “В края на мандата при моите темпове на пътуване той ще е навъртял не повече от 80 000 км, а има 15 години живот в полза на града”, мотивира избора кметът. “Отвсякъде е погледнато, за да бъде разходът оптимизиран”, увери Йорданов миналата година”

Още по темата в dir.bg: http://dnes.dir.bg/2008/01/30/news2604417.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s