Апостол Апостолов

Кой не знае за Апостол? Кой не е чувал за него? Кой не го е банвал от форума си?

Да си призная, не съм виждал по досадна личност от него в българското виртуално пространство. А съм виждал какво ли не. Втори като него няма, няма и да има, и затова го споменавам. Тези дни рових много в нета, и май само predpriemach.com още го търпят във форума си?

Чудно ми е дали сте се сблъсквали с неговите истории и материали.

Оказа се, че има и други, които не го търпят. Даже и сайт са му направили – погледнете го тук: http://www.ludapostol.info/

Advertisements

128 responses to “Апостол Апостолов

 1. Грешиш, миличък. Редовно сътруднича на 30 форума. Но това никак не е важно!

  Важно е, че аз съм прочут и богат, а ти си едно нищо. Ти си г-н Никой от задния двор на Европа.

  Май греша, а? Та нали ти, духовният наставник на нацията, ни казваш непрекъснато, чевсичките ние сме идиоти, само ти, измекярчето пършиво, си читаво и умничко.

  Ами защо тогава не си богат и прочут като мен? Аааа?!

 2. Таня Иванова

  А щастлив ли си миличък?
  Ако беше, нямаше да бъдеш толкова зъл?
  Май славата и богатството не ти вършат работа, щом сипеш толкова жлъч и отрова….

 3. Нямаш си представа колко съм щастлив! Щастлив ме правят такива нищожества като вас, които ми завиждат. Умират си на мъка от завист.

  Оскар Уайлд го е казал най- добре: “Човек, на когото никой не завижда, е просто едно нищожество.” Нищожество като теб, нали разбираш?

  Знам със сигурност, че си по- бедна от мен. Знам със сигурност, че 90 % от българите са по- бедни от мен.

  Това също така ме радва и преизпълва с щастие. Защото е хубаво да си богат, но още по- хубаво е да си богат между гладници, прошляци и въшкари. Като теб.

 4. Апостоле , общи лафове , дремни пари и мека пишка всеки може да извади. Стига си ми копирал едни и същи буламачи във всички 30 форума, където се чудят как да се отърват от тебе. Превеждаш изгубени от смисъл чужди статии и ми ги вреш под носа.
  Само като предположение съм 10 пъти по-богат от тебе , а ако те видя и наяве ще съм сигурно 100.
  Деееба глупавото деденце. Ако беше дръпнал напред нямаше да слагаш реклами на най-малко 3 фирми в онова блог-че последното. Белким докараш някой лев да избиеш тъпите домейни , които си накупил. Ако не ти стига пенсията за тях – обади да ти помогна.

 5. Ало, пикльо! Имам предвид public image. Гледай и се учи от Апостол Апостолов. Така и твоите сайтове може един ден да се озават на челни позиции в Гугъл. Тогава и ти ще почнеш да правиш пачки от Мрежата като Апостол Апостолов. А сега засега ти си и си оставаш само един жалък и нищожен чекиджия.

 6. Странно но тази невероятна личност, оставяща гениалните си коментари и информирайки ни постоянно за това колко по-по от нас всъщност е, изключително много напомня за една друга публична личност от медийното пространство, а именно Негово Величесто Професор Юлиан Вучков(чиято професорска титла никой не знае как е получил). Приликите са очеизвадни – и двамата се имат за богове, и двамата живеят в друг свят, и двамата парадират с това което имат(нямат) – многомилионна аудитория(многомилионна посещаемост), а всъщност хората им се подиграват. Едва ли е тайна, че всъщност повечето хора посещават/гледат произведенията им с цел разтуха и забавление…
  Разбира се, в стил Апостолов(как добре звучи) вероятно ще бъда напсуван по най-вулгарен начин и ще ми бъде обяснено как аз съм мижитурка а той велик. Не че парадирам, но просто ще се случи…

 7. Юлиан Вучков не е професор,а доцент в някакъв провинциален университет,не помня точно кой,май там по македонско.

 8. Pingback: Лудостта, Апостол Апостолов и Интернет « Празни мисли на един празен човек

 9. Pingback: Луд Апостол с нови фенове « Записки от подземието

 10. Тоя Апостол живее в Младост,и от една приятелка данъчна в НАП Младост,разбрах че Апостол въобще никога не е подавал данъчна декларация,и милионите с които се фукляви тука,май са само в мечтите му.Освен това няма и кола,пътува с адския транспорт,а бе изобщо лъжец от класа.Но да не го съдим,болен е човекът,като малък,както сам признава в един от сайтовете си,е бил болен от детски паралич.А тази болест парализира и мозъка,освен крайниците.

 11. Дейността на Апостол Апостолов не е от вчера. През деветдесетте учеше хората как се става милионер като продаваше няколко книги под псевдонима чародея Герен и мадам…Сега ни учи как се става милиардер. Сигурно подготвя и големия си удар как се става трилионер.

 12. Справедлив

  За „великия” Апостол Апостолов от блога на Ангел Грънчаров http://aig-humanus.blogspot.com/2010/05/24_25.html свалих следното пререкание на постващ с „великия” Апостол Апостолов. Мисля, че ще ви е интересно и забавно да го погледнете. Виждам, че някои свои заучени пасажи, освен тук, А. Апостолов ги тиражира и по други места. Тук той първо коментира статия в блога и с това предизвиква естествена гневна реакция на друг посетител в блога:
  Апостол Апостолов: Да не забравяме и това: българите са всичко друго, но не и славяни. Първоначално де са били миш от прабългари, траки и малко славяни. След това… След това десетки етноси са си хвърлили семето по нашите земи. И става тя една- мътна и кървава…
  Анонимен: Ей, Апостол Апостолов, има една мъдрост, която казва “ако ти е криво окото, всичко виждаш криво!!!”
  Аз в България виждам изключително красиви етно- съчетания от различни народи и цитирам един антрополог: “метисните (смесените) типове са по-здрави и наистина по-красиви от другите, да ги наречем `по-малко` смесени народи”…
  Виждам различни хора, които са създавали любовни връзки тук и са оставали, обогатявайки и развивайки прекрасната Българска амалгама…
  Между впрочем, в Европа почти няма места, където да не е имало подобни смешения – Испания, Италия, Гърция, Франция, Британия – че и Русия, Румъния, Израел… Кажи къде точно няма такъв процес и ще сбъркаш…
  Само че, ти Апотстол Апостолов имаш твърде изкривено око и откачена представа за нещата, която мога да определя като… крайно перверзна и сбъркана:
  ти не виждаш любов и прекрасни смесвания на народи, които са се чувствали комфортно в една прекрасна по онова време страна, че да останат в нея (както днес в Западна Европа и САЩ)…
  Ти виждаш гадно чукане, изнасилвайния и мръсно `хвърляне` на семе?!?
  Това ли ти е крайно ГРОЗНАТА представата за любовта? За живота? За красивите етно смесвания и обоготаявания на култури, народи и цивилизационни елементи в пределите на нашата земя и Родина?
  Че ти тогава какво правиш тук? Ти изобщо не си достоен за нея, щом така крайно я презираш!
  Аз мога да ти кажа, че така ти презираш и мразиш самия себе си…
  Което означава, че или изобщо не си Българин и за нищо родно Българско не милееш…
  Или си направил гадното решение да оставиш перверзната антибългарска пропаганда да те отрови с гнусните си внушения!!!
  Отвращаваш ме!
  Върви там, където мислиш, че има “етнически чисти” народи, без хвърляния на семе от този и онзи!
  Бай дъ уей, това си типично расистко и перверзно схващане, освен, че е и крайно антихуманно!
  Апостол Апостолов: Анонимен! Какво от това, че цитирате “един антрополог”? Вашият антрополог изказа мнение, което не е меродавно и очевидно е НЕВЯРНО. Защото българите (като метиси) са най- болният народ в света!

  И още.. Генетиката отдавна е доказала, че негрите и метисите не притежават ген за интелигентност.

  Попитайте философа Грънчаров колко значими филсософи и мислители е дала България на света?!
  Анонимен: Охо, Апостол Апостолов! Че щом мнението на един антрополог не е меродавно, тогава кое е меродавното? Мнението на един самовлюбен задник като теб ли, на което лъсва дълбокия хомициден расизъм и антибългарска човеконенавистнически злъч? Че на такъв тъпунгер като теб плюмката си не би хвърлил никой Българин, който поне малко уважава себе си!

  Апостол Апостолов: Анонимен!

  Ти си една анонимна нула от циганската махала на Европа, който умира от яд и злоба, че аз съм прочут, преуспял и богат. Това те кара да делиш мегдан с мен, с което ставаш и смешен, и жалък.

  По всичко личи, че ти цял живот ще си останеш същата анонимна отрепка от тълпата, защото те е страх да излезеш на светло. Нъл тъй, анонимен?

  Не мисли за мен- аз съм много прочут, много богат, много преуспял човек. Мисли за себе си, защото ти си една анонимна отрепка от задния двор на Европа.

  И по- честичко се хапи по гъза! Други нищожества и неудачници като теб са ми казвали, че това много им помагало.

  Анонимен: О, Апостол Апостолов, добре, извинявай, изобщо не знаех, че си преуспял и много богат. Добре, че погледнах в блога на г-н Грънчаров, че да прочета изобщо името ти и да науча, че съществуваш… Извинявай, не бях чувал изобщо за тебе. Прощавай! То и по думите ти въобще не личеше да си нито богат, нито преуспял… Аз даже си мислех, че е някой квартален простак, а то било… преуспелият А. Апостолов
  По принцип знам за доста преуспели хора, но качеството “преуспялост” се заключава не в парите, властта и положението, а в интелекта, свързан с човеколюбието, с чувството за дълг към род и Родина и, най-вече в уважението към своето собствено, което предполага и към уважение на другите. А точно от тия качества ти очевидно си кастриран (може би по рождение). Което веднага ме навежда на мисълта, че си от родните (уж)преуспели (псевдо)бизнесмени. Тези жалки нещастници хал хабер си нямат нито от бизнес, нито от успех (заедно с дълг, уважение, човеколюбие). Ако знаех, че си от тях, изобщо нямаше да си хабя нито времето, нито силите да ти отговарям на глупостите. Прощавай, повече няма да го правя, щото съм и доста зает. Признавам си обаче, че в началото успя да ме заблуди, че насреща си имам един нормален и мислещ човек…
  Вземам си бележка…
  P.S. Ама успях да те изкарам от равновесие, а, Апостол Апостолов? Че как така бе, свръх преуспяли и богати човече, се даваш на една циганска отрепка от задния двор на Европа?
  Ако така позволяваш да ти лазят по нервите като вече преуспял, представям си как са те въртели на пръста си такива като мен, докато си бил все още не успял!?!

 13. апостолов я стига си се повтарял години наред пишеш едни и същи глупости.май вече ти се е изчерал словестния запас.ясно склерозата те гони старче.

 14. апропо моля да бъда извинена.апостолов още ли носиш онзи камък сложен в чорап с който се пазиш от бандити?:))))))))))))))))))

 15. апостолов като са ти неприятни българите и България що търсиш тук мекере нещастно,я се измитай върви там при твоите “благородни” нации.само не ми е ясно колко дни ще те изтърпят.

 16. апостолов искаш ли да видиш най-големия идиот в България?……погледни се в огледалото….:))))))

 17. апостолов ако трябва да се уча от твоите глупости отдавна да съм фалирала бизнеса си.защо не се скриеш там където няма интернет.


 18. нещо не мога да разбера та може ли някой да ме светне.как г-н апостолов е станал доктор на философските науки с една жалка дипломка от гимназия “Христо Ботев” гр София

 19. преди два дни “маестро” апостолов ме развесели не бях се смяла така от доста време.та мизерабълът ми научил една от пощите и решил да ми прати послание и то две.едното със женско име.ще ви спестя цинизмите те се срещат в доста форуми все едни и същи.по интересно беше второто послание в което дедото се заканва да прати някое от неговите “момчета” което така ще ме подреди че да не мога да се покажа на улицата.апостоле добре внимавай кого заплашваш и не забравяй след “момчето” си да пратиш и линейка защото ще му потрябва.anjela не е толкова безпомощна,че да позволи да я малтретират в собствения и дом.

 20. съвсем наскоро излезе класацията на стоте най богатите българи.учудих се че в нея не фигурира името на сър apostoloff.com после нещата ми се изясниха.като скромна личност той не иска да се афишира и да показва богатствата си.какво са за него 300-400 милиона той със своите “комерсиални сайтове” ги печели за един месец и само за данъци плаща суми многократно превишаващи горепосочените.такъв богат и велик човек и толкова скромен.

 21. вижте на какво произведение попаднах в мрежата-автор великия апостолофф:

  ИСТИНАТА ЗА ФИЛЧЕВ И СИЕ
  “Преди промените Никола Филчев дружеше с проф. Вучков. Бяха другари по чашка. Много обичаха да ходят по кръчми, завалиите. Люскаха яко, а като се насмучеха, почваха да пеят мръсни песни. След време вадеха пищови и изпразваха по някой пълнител в тавана.
  Веднъж обаче стана голям гаф… С очите си видях как рикошет уби на място една пияна проститутка. За да прикрият следите си Филчев и Вучков изпозастреляха всички свидетели. Включително и мен.
  Затова с настоящето писмо се обръщам към сегашния главен прокурор с молба да обвини”

  голям литературен шедъовър жалко неизвестно защо не е довършен

 22. още от същия автор:

  “Дааа, България беше и си остана тъмна черква с кьорав поп. Аз затова си я обичам толкова много. Затова съм още тук. Защото, когато миткам из Европата, направо се задушавам от скука и сивота. Какво имам предвид ли?…
  Винаги, когато се прибера в Българийката, най- напред търча към Министерския съвет и точно пред портите му си хвърлям фаса.
  Сетне пресичам (пресичам, а не минавам през подлеза) и се изхрачвам баш пред Президентството. Кеф, майка му стара”
  АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 23. прелагам да прочетете този бисер сътворен от г-н апостолов и изровен от сметището.

  Старите правила на блогването се въртят около такива смешни понятия като трафик, линкове, коментари, page rank, Technorati ranks… Всичко това са ИНФАНТИЛНИ ДЕТИНЩИНИ!
  Сега обаче нещата изглеждат много по- различно. В наши дни трябва да създавате впечатлението, че вие и вашата фирма сте най- големите специалисти в дадена област.
  Трябва да изтъквате вашите преимущества, вашето превъзходство над конкуренцията.
  Понастоящем трябва да създавате нови категории в съзнанието на потенциалните клиенти. Категории, които те трябва да свързват с вашето име. Кой е царят на шоколада в България? Станчо Колев! Кой прави най- добрия хляб в България? „Нилана”! Кой е най- добрият български астролог? Апостол Апостолов!

 24. свети апостол

  мисли на апостол апостолов оставени за поколенията:

  “С риск да прозвучи донякъде нескромно, но мисля, че мога да заявя,
  че аз съм най-великия човек на света.”

  “Каквото и да разправяте, Апостол Апостолов е Бог! Посетете сайта му и ще се убедите сами!”

  “Ти си една анонимна отрепка от задния двор на Европа, ти си Никой и Нищо, ти си едно нищожество,което слугува на американски работодатели.”

  “Точно така е! А личната среща с Апостол Апостолов е едно незабравимо преживяване!”
  – споделя самият дядо Апостол за самия себе си

 25. свети апостол

  ето как апостолов превъзнася своята “велика” личност:

  “Вие нямате моето ниво, моя формат, моето образование, моето обществено положение, моите пари и аз по правило не общувам с такива като вас – анонимни нули от задния двор на Европа. Вашето мнение няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! Аз съм най-големият български Интернет бизнесмен и съм червив от пари. Само това е важно, а мненията са най-евтината стока, за която никой няма да ви плати.”

  Б.Р. за образованието му да не говорим вече се знае що за диплома има и тя е фалшива.а останалото дали е истина кой знае съмнявам се.

 26. г-н апостолов и тук се е олял да се хвали колко е богат и известен.дедо ти не разбра ли че и да пишеш и да не пишеш никой вече не ти вярва.тези приказки за несметни богатства ги тиражираш вече много години а всъщност си един жалък мизерник на доста преклонна възраст който се опитва да намери наивници за да ги оскубе само че за твое съжаление такива вече няма,а твоите глупави блогчета отдавна никой не ги чете.гледай си пенсията дедо забогатяването го остави на нас защото ние сме млади знаем и можем.това го пиша за да ти покажа местото което заемаш под слънцето,а всичко написано от тебе са само лъжи и инсинуации.от всички форуми те изхвърлят като ненужна вещ.
  Leave a Reply

 27. Apostoloff,
  айде стига се самобаламосва и успива от безмерното си невежество като балерина заплела се в завесите от правене на финтове.
  Комерсиалните ти “сайтове” са едни долнопробни и некадърни самоделки. Повтарям, ако не си разбрал – дърварски самоделки… и защо? Защото ти пари за сайтове не даваш, нали, баламурнико мил:)
  Та, тези сайтове с които толкова се хвалиш нямат никакъв трафик и това е видно от всички. За какъв Дот Ком бизнес си тръгнал да говориш бе мушморок?
  Твоята диагноза е отдавна поставена, да ти я припомня само – копролалия

 28. апостолов престани да ми пишеш на личната поща не съм ти приятелка.каквото има да пишеш тук във форума ясно ли ти е простако.колкото и адреси а ми изкараш ще бъдат блокирани разбра ли недоносче нещастно
  anjela

 29. драги форумци ако някой от вас има желание да притежава блог вместо да плаща луди пари за дърварските изпълнения на апостолов може сам да си създаде блог по свой вкус и виждане.dir.bg предлагат безплатно блогово пространство с 10 модела готов уеб дизайн( в пъти по добре изпълнен от самоделките на апостолов) за тези от вас които нямат подготовка на дизайнери .след като имате готов скелет на блога останалото е лесно има редактор с който можете да подбирате цветове шрифт и останалото изпълнение.възможност за снимки видеоклипове и анимации.желая ви успех в начинанието

 30. свети апостол

  апостолов стига си плюл нацията към която принадлежиш.българия създаде едни от най добрите програмисти и разработчици.още през 2003г 17 българи работят в “Майкрософт” сега сигурно са повече.във формула jp има двама български автопилоти които са на челните места в състезанията.дори и това което не е за хвалба но българи са и едни от най добрите хакери.най големия специалист по изработване на бомби и взривове-“уно бомбър” също беше българин.ненапразно в творчеството си големия писател Иван Вазов споменава:”и ний сме дали нещо на света”.да не забравяме че неудачници и простички хорица има във всяка нация.може би един от малкото простаци и некъдърници в България е и въпросния апостолов.нещо повече толкова нагъл е станал че предлага своите “Продукти” именно на тези които така усърдно плюе пояснявам нито един чужденец няма да плати и цент за неговите глупости.

 31. вижте какво се отговаря на апостолов в сайта:astro5.net/forum/.след негово високомерно изявление а именно:

  “оставете астрологията тя не е лъжица за вашата уста”
  следва този отговор:

  Тук сте абсолютно прав. И точно затова е създаден този форум. Не всеки разбира от астрология, но има други, които разбират и помагат на не до там разбиращите. Благодаря Ви за мненията, но честно казано, не знам какъв астролог сте, след като аз, която съм пълен лаик на тема астрология, намирам грешки в твърденията ви. Посетих уеб-сайтовете Ви от любопитство, че там може би ще намеря нещо интересно и полезно. Че не сте кадърен астролог, това вече ми стана ясно, но определено нищо не разбирате и от интернет, макар че наричате себе си “Мениджър на уебсайт”, “създател на уебсайтове”. Толкова непрофесионално и елементарно направен сайт рядко съм виждала. Едно е сигурно, не бих си направила хороскоп при Вас никога, както и не бих Ви препоръчала на нито един от познатите и приятелите си.

  минути след този коментар апостолов е баннат от форума
  by anjela

 32. много ми е интересен горния пост в който апостолов само за текстово оформление на комерсиален сайт иска985 лв.а останалата част от оформянето на сайта а именно флаш,анимация,интернет магазин(необходим е софтуер)входове за кредитна карта,регистрация на купувачите.това всичко кой ще го прави самозвания “разработчик” премълчава защо ли:)))))

 33. той апостолов отдавна се насира само че вече много се размириса

 34. съобщение за апостол апостолов в сайта на “Предприемач”

  В ТОЗИ ФОРУМ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА ДА СЕ КОМЕНТИРА ВЕЧЕ ?? Стига само сте пълнили форума с простотии. За да има такъв сайт си има и причина. Подходите на този човек не се нравят на много хора, което е разбираемо. Айде постнете нещо за добър автор, филм или каквото и да е ама не и това. сигурно има 20 теми за тоя!

 35. свети апостол

  ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ + още малко = АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 36. учи се от апостолов как да НЕ печелиш пари от интернет

 37. апостолов ти в интернет си едно посмешище.твоята простотия и наглост вече нямат граници.скрий се някъде палячо.

 38. това човекоподобно същество още ли продължава да пълни форумите със своите простотии.апостолов не се прави на това което не си и не можеш да бъдеш.много ти липсва за да си фигура в интернет,по скоро си фигурант.
  by anjela

 39. как става така че като щракнеш името “апостолов” в гугъл на първа страница излизат всичките сайтове в които апостолов е усмиван и подиграван едва ли не от всички юзери във форумите.това положение един сериозен и предприемчив бизнесмен не би позволил да се случва.

 40. апостолов защо не накараш твоя фотограф да ти прекара снимката през “Photo Shop”защото така приличаш на смачкан противогаз.

 41. ПУБЛИКУВАНО във форума на investor.bg

  астро шамане, пардон астро шашмолога.
  не разбра ли,че си омръзнал с престарелите ти и напълно изтрити идеи които даваш 😦 това което пишеш е известно от 10-15 години, а ти си просто един пример за прочел нещо Бай ви Ганя е бърза да блесне в кварталната кръчма…ама изобщо не си убедителен,най-малко в този форум където хората са поне 10 години пред средностатистическия българин, един от които си и ти , дедо Апостоле…що не опиташ във вестниците трета възраст и подобни там може да впечатлиш бабичките и некои дедовци с твоите “свежи” преписани идеи…това което пишеш е плагиатствано 1:1 от стотиците книги по темата т.е. не си оригинален, а трябва да си такъв ако искаш да печелиш пари 🙂 и да си преди другите, иначе ставаш смешен 🙂 …
  …ето и Вивател са те послушали и са създали рекламата си като разказване на приказка :-), явно заслугата е твоя 🙂 😉 🙂 преди да съветваш как другите да станат богати направи богат себе си, тук бедняци няма 🙂 😉

  Б.Р.както виждате гнусния олигофрен и адски спамер се е наврял и в този форум където се разменя информация от бизнес специалисти на много високо ниво.ясно е какво следва…..банн
  by anjela

 42. Очаквам в най-скоро време Апостол, да излезне с програма за инвестиции из фондовите борси. За ядро на програмата ще се използва фразата “Звездите ми го говорят” От добре осведомени източници се говори, че ТАКСУН ще спонсорира проекта на Апостол.
  ПС: Пий се лекарствата бе човек.

 43. апостолов тези от ‘investor.bg” май ти разказаха играта.къде си тръгнал точно в техния форум да си тиражираш глупостите бе нещастнико те могат сто пъти да те купят и да те продадат за жълти стотинки.показаха ти колко струваш като бизнесмен,маркетолог и не знам какъвси още лог.добре са те кръстили-шашмолог.

 44. апостолов един технически въпрос:всичките тези тъпизми които пишеш сигурно ги имаш на дискети и само сменяш имената според случая така ли е “докторе”.едни и същи текстове във всички форуми и по всички поводи.жалко за тебе грам фантазия нямаш пък се докарваш за писател.зная че отговор не чакам.ти конкретни отговори не даваш,а навиваш едни и същи текстове(обикновенно цинични)като стара развалена грамофонна плоча

 45. апостолов продължавай да се правиш на богат докато те намерят мутрите и да си поискат своето.и те четат вече интернет не са като в 90 те години.много ще ми бъде забавно как ще им дадеш всичките си “богатства”

 46. апостолов е потънал в дългове.какво пише един от кредиторите:

  „Апостол Апостолов е измамник – дължи ми 10 000 (десет хиляди) лева и вече втори месец се крие да не ми се издължи. Апостоле, ако четеш тия глупости по-горе, ще прочетеш и това, а ако прочетеш това знай, че няма да те оставя на мира докато не ми се издължиш. Направи го доброволно, ако не искаш да ти дойда „на гости“ вкъщи или ще те дам на пофесионалистите с дебелите вратове – ако щеш вярвай, но хич няма да те съжалявам и ще си го отнесеш… Към останалите – тоя дядка си е навървил идеята, че ако псува всички ще се говори за него и това ще му докара балъци за „клиенти“, и донякъде успява Апостоле – още веднъж – дай си ми парите, измамник нещастен“

  Б.Р.това е истинското лице на този който ни нарича идиоти.запомнете го добре.

 47. ето и още едно момиче ограбено от същия този апостолов който ни нарича “идиоти”
  ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ ТОЯ Е ГОЛЯМ БОКЛУК.ПРЕВЕДОХ МУ ПАРИ ЗА НЕГОВИТЕ КНИГИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ… ОТ УМРЯЛ ПИСМО.НА ВСИЧКОТО ОТ ГОРЕ КАТО МУ СЕ ОБАДИХ ПО ТЕЛЕФОНА ДА ГО ПИТАМ КАКВО СТАВА МИ СЕ РАЗВИКА И МИ КАЗА ЧЕ НЕ РАЗГОВАРЯ С МЕН?!?!? ДА НЕ СЕ ИЗЛЪЖЕТЕ ДА СИ ПОРЪЧВАТЕ НЕЩО ОТ НЕГОВИТЕ ЯВНО ГЛУПОСТИ
  такива съобщения той получава доста често.това е едно от тях.накрая дано стигне до там “богаташа”че съдебния изпълнител да му описва имуществото.е тогава ще видим кой е идиотът сред нас.

 48. бай миле

  апостолов ама тези от investor.bg ти ебаха майката по всички параграфи .направиха те сам да си говориш,луд те направиха.и за какво ти требва бе човек точно в техния форум да се навираш не знаеш ли какво те могат.пратиха те в третата възраст.то там ти е местото ама нейсе.

 49. апостолов къде ти е дипломата от Хумболдт-университи.да не се е загубила някъде по пътя между Германия и България.защо не я покажеш като тази фалшивата от гимназия Христо Ботев София.а доктората къде го защити сигурно на гара Илиянци.не се съмнявам че темата е била :”мошеничество и корпоралия”.нещо чух че си имал и факултативно завършен курс по турски език в института Баталова воденица дали е верно?!?!

 50. каква наивност каква елеметарна простотия.интернет гуруто апостолов си мисли че е анонимен в интернет и дращи своите глупости под няколко имена.да ама с еднo и същo I.P толкова е тъп та не знае че с малко познания за интернет i.p.-то може да се намери.”МЕГАЛАН”-това е доставчика на апостолов.адреса на който живее:София 1799 жк младост 2,бл.201 ет.8 ап 43 тел.02-8640011

 51. Относно г-н Апостолов !
  Пиша в тази секция защото тук има най-голям трафик ……..

  От първия ден в който се регнах тук ме дразни отношението на г-н Апостолов към останалите уебмастери , искам да те питам нещо г-н 250 лв на час консултация :

  1.За миналата година колко направи от глупавите си сайтове ?

  2.Разбираш ли нещо от СЕО въобще ?

  3.Колко ниши си захапал , щото мисля че си гола-вода бате !

  4.Къде е поршето от онлайн-бизнеса ти ?

  Б.Р.тези въпроси са зададени на интернет гуруто от уеб-дизайнери във форума на “prtedpriemach.com”

 52. мариана

  апостолов вместо да се занимаваш с неща които не са за тебе защо не си гледаш пенсията и спокойствието.интернет търговията е печеливша дейност,но само с едни голи приказки не става.поразгледах ти блогчетата и нищо което да прилича на бизнес не намерих.за да изработиш сайт с интернет магазин се искат много познания които ти нямаш преди всичко програмиране,намиране на доставчици на артикулите които ще се предлагат онлайн закупуване на съответния софтуер изработка на дизайн , за тази цел трябва да имаш солиден стартов капитал,а ти явно го нямаш печалбата от тази дейност идва по късно.

 53. пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.

 54. жалките блогчета на апостолов имат само историческа стойност да бъдат запознавани начинаещите със зората на интернет как е изглеждал преди 20 години.

 55. апостолов хайде смени дискетата тая вече се изтърка от много четене не мислиш ли?а да забравих че ти изобщо не можеш да мислиш извинявай.

 56. апостолов преди да съветваш как другите да станат богати направи богат себе си, тук бедняци няма .

 57. “Не използвайте мръсни думи и псувни в споровете си. Всъщност, споровете нямат място в истинския бизнес блог”.
  апостолов този съвет е писан лично от тебе в един от твоите блогове нали така?а сега си прочети постовете в този сайт така да си припомниш колко псувни,помия и мърсотия си исипал тук.нещо не се вързва така ли е?

 58. По време на прехода имаше много мръсници като теб които се опитваха да продават книги с лъжи на наивните хора които искат да успеят изведнъж в живота. Книги за наивни и неуки хора, вярващи в чудеса. За съжаление законите не са достатъчно строги за шарлатаните като теб.
  Ти за мен си един долен мръсник

  това се намира в интернет относно лузера апостолов

 59. да проверим какви данъци плаща апостолов след като се има за много богат.това не е трудно адреса му вече го знаем следва да задействаме данъчните,а останалото те ще го свършат.

 60. апостолов в целия интернет се хвалиш,че имаш докторат от Хумболд университет.ако това е истина посочи адреса на този институт и името на неговия основател.не го ли направиш значи това е поредната ти опашата лъжа.

 61. andrei kamenov

  Апостол Апостолов е шарлатанин. Пиша това с цел да помогна неговите лъжи да бъдат разобличени. Това е един човек който е свикнал да живее на гърба на наивните неуки хора. Това което го прави обаче толкова известен е това, че той самият си вярва и се взема за голям капацитет. Нищо изненадващо няма в това, понеже това е нормална практика в шарлатанството.

 62. свежо от интернет.вече е учредена:”фондация д-р Апостол Апостолов”дано наивници които не го познават не изгорят в тази негова “фондация”това е чиста проба пирамида не вярвайте на никави обещания и не внасяйте пари в нея защото никога няма да си ги върнете

 63. апостолов ако до сега не си разбрал време е да го проумееш.по голям идиот от тебе в интернет пространството няма и не е имало.това го пиша не за да те обидя,а сам да разбереш как изглеждаш в очите на всички ползватели на интернет.
  by anjela.

 64. Драги ми г-н Апостолов, след като прочетох всички Ваши коментари, обиди, хвалби, егоизми и егоцентризми (а и след като разгледах смешния Ви сайт ludipari.com), мога единствено да заключа, че Вие сте за чевърти километър и не повече. Книги всеки може да бълва с тонове, въпроса е какво пише в тях, но явно Вие не сте толкова с акъла си че да осъзнаете такова нещо. А относно вашето “прочуване” – ами доста хора запитах дали са чували за Вас, и то интелигентни хора (да кажем че са от тоя един процент за който говорите ) и никой не е чувал дори за Вас, да не говорим за “наложилите” се Ваши книги… А ако наистина сте прочут би следвало един добре информиран човек като мен или моите познати поне да е чувал… Но уви, не е така.

  И всъщност, господин Апостолов, измисляйки този терминологичен израз “лумпенизиран дегенерат”, Вие описвате точно себе си и никой друг. Без да Ви познавам (и без и да искам), само от прочитането на коментарите Ви, бих добавила и “ненормален и самозабравил се” към Вашата фраза и мисля че така тя вече ще Ви описва най-точно.

  Искрени пожелания за скорошно освестване (ако това изобщо ще е възможно във Вашия случай).
  it is mariana

 65. падналия ангел

  на “великия” маг апостолов кристалното кълбо много се е замъглило.стареца вече нищо не познава само се излага:)))))

 66. апостолов стига си ни учил какво и как да търсим в Google.нищо не губя от това че няма да намеря и да прочета твоите глупости.който има желание да ги чете мене ме интерисува съвсем друга информация от интернет и я намирам без “мъдрите” ти съвети.освен Google съществуват поне още 20 търсачки за които ти и представа си нямаш.да не говоря че на първа страница на Google срещу името ти излизат всички сайтове в които те иронизират и поиграват един човек който уважава себе си това не би го допуснал.във форумите те имат за палячо и се забавляват с тебе.не си ли задаваш въпроса защо?

 67. АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ – кварталният идиот в българското интернет пространство. Самовлюбен, извратен маниак на преломна възраст. В миналото е изкарал някой лев, продавайки изплагиатствана западна литература, за която има наглостта да твърди, че е автор. Разчитал е на все още незадоволеното любопитство към мистичните предмети на културно ограниченото откъм западни влияния българско общество по време на комунизма. Инфлацията в прехода му е изяла спестяванията и сега му е останала единствено злобата и вродената простота. Не си губете времето с него, повече от ясно е, че нищо не печели покрай Интернет. Той му служи само за да задоволява психопатичните си изблици и комплекси. Той дори не разбира какво му пишат хората, няма връзка с действителността. За такива хора в нормалните страни се грижат институции. Тука се разхождат по улицата.

 68. падналия ангел

  “Едва не се просълзих, когато разбрах, че стотици младежи трескаво търсят моя курс “Как да забогатеем от Интернет”.” “МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ СЕ ТЪРКАЛЯТ В ИНТЕРНЕТ! Преодолейте апатията, леността и отчаянието и си вземете вашия дял! От указанията в моя курс ще разберете как става това. Сигурно и резултатно!” “ЗАТОВА ДУМАТА “БОГАТ” ПРОИЗЛИЗА ОТ БОГ!” “Не е ли удивително това – изведнъж започвате да печелите и се сдобивате с купища пари. Луди пари! Помислете си само – играете си с пари!… Червиви сте от пари!… Не си знаете парите!… ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ! Когато имате пари, можете да си позволите всичко – веселби, почивки, любов, секс…” “Експерт по алтернативна медицина и парапсихология” , по негови думи дипломиран информатик, ас на електронната търговия. Идеалния образ на астрология по български, което е различно от български астролог. И ми е доста любопитно да видя данъчната декларация на тоя “червив” от кинти дъртак.
  Б.Р.още едно хвалебствие на апостолов отправено към самия себе си.от klub.dir.bg със съответния коментар

 69. “комерсиалните сайтове” на г-на апостолов са три жалки блогчета със съвсем наивен първобитен дизайн какъвто поне от 10 години в интернет не се среща.и с тези дърварски самоделки интернет-гуруто се мъчи да ни докаже че печели луди пари. да бе ама виртуални:))))
  Forsa

 70. Абе тоя дядо на природата да не си мисли че 50 лева са 50 000 ? Аз така си мисля
  Господин Апостолов, ако обичате споделете за какви луди пари става на въпрос, че има Българи който имат собствени бизнеси в чужбина и не се хвалят така като Вас.

 71. Апостолов,ти си груб,арогантен,и НАГЪЛ.Ако ще се правиш на велик,по-добре,напусни тоя сайт,и ходи се прави в онзи твоя измисления МОШЕНИЧЕСКИ сайт.
  чеп за зеле не става от теб!!!!!

  Б.Р.това са отзиви за апостолов от сайта astro5.net.и там е оспамил целия форум.

 72. andrei kamenov

  да питам г.апостолофф кога му остава време за бизнес след като цели дни пълни форумите с тъпите си умотворения наречени от него “статии” и ако някой реши да напише какво мисли за него то пази боже такава кал и помия се излива по негов адрес,че и най смелата махленска клюкарка би му завидяла.едно може да му се признае : с вещина може да оплюе всички които му противоречат и да съчини какви ли не компромати за тях.примери има достатъчно дори и на този сайт.не чакам да ми отговори господина на конкретни въпроси не отговори не дава най много да напише нещо тъпо и арогантно под чуждо име

 73. какво пишат за апостолов форумците от:forum-az jenata:”То да беше само в този форум! Де що има форуми, всичко е завзел. И то все едно и също си мели господина. ”
  всичко е ясно и не се нуждае от коментар.
  “by anjela”

 74. падналия ангел

  Внимание, още по-нов вирус!!!
  “Апостолоф” се активира на 21 Февруари, 2009 и се ъпдейтва постоянно.
  Десетки хиляди ай-ти специалисти, програмисти, както и софтуерни компании се опитват да се преборят със спама, но за сега без резултат
  Моля ако видите подобен юзер из форумите, не кликайте линковете, които е постнал, дори не четете “информацията”, която е предоставил, понеже най-вероятно ще ви зарази, и вие също ще започнете да спамвате като него, заразявайки всеки около вас, започвайки с най-близките си хора!
  Антивирусна програма още не е разработена така че пазете се

 75. знаете ли че апостолов вече е изоставил целия си интернет бизнес и всичките си логии:)).сега е продавач на електически китари бр.1.справка-малки обяви в интернет….:))))))
  “by anjela”

 76. Радослав Цветков

  1 180 000 резултата!!! Името АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ се споменава на 1 180 000 места в Google!!! Апостол Апостолов е една истинска ЗВЕЗДА! А ти си едно нищо и можеш само да му ядеш хуя. Яж му хуя и се хапи по гъза. След това си бръкни, па свирни!

 77. apostolov ti naistina si bil golqm prostak.kato pi6e6 s drugo ime misli6 `e ne se razbira taka li prostako?tolkova si plosyk 4e nqma nakyde pove4e

 78. Радослав Цветков – това е поредният псевдоним на Апостол Апостолов, с който се опитва да си изтрие опетненото и порочно име. Искам да знаето едно – Апостол пуска само и единствено спам и безмислени постове. И си прави само реклама. Той не разбира от Интернет и всичките глупости, които говори, че се класира в гугъл са пълни инсинуации. Никога не правете бизнес с него. Предупредете всички ваши познати никога да не му обръщат внимание , продавач на илюзии.:)))))
  “by anjela”

 79. Апостоле, тая демонстрация на изпуснати нерви едва ли е щото всичко ти е наред, пич. При теб изглежда нещо много яко не върви, но проблема си е в теб и твоите интернет отрочета (ще ми се да напиша “недоносчета”, ама хайде…). Така че не е мястото тук да си изпускаш парата и нервите… За тая цел си има образовани люде (наречени психиатри), кадето ти препоръчвам да отидеш колкото е възможно по-скоро, защото тая агресия която струи от теб определено не предвещава нищо добро, както за теб самия, така и за хората от непосредственото ти обкръжение (ако има такива, което определено ме съмнява)…

 80. апостол апостолов е типичен хейтър.той мрази всички и всичко.изпитва силна омраза към всички които са се реализирали в живота,мрази и тези които не са успели да го направят.омразата му е толкова силна,че изпада в ярост и сипе псувни и цинизми във всеки сайт или форум.мисля си че тази омраза няма да му донесе нищо добро.тя така го гризе отвътре че скоро ще си има и здравословни проблеми,а може вече и да ги има.
  “by anjela”

 81. падналия ангел

  Апостол е дебел, мазен чичка. . . при това космат. Той е човек без бъдеще и без поддръжници….той е НИЩО, ти си НИЩО Добре е да го знаеш и най-накрая да слезеш на земята.
  Какво имаш ти питам? Нямаш визия..определено. Нямаш рейтинг, нямаш достатъчно пари (иначе нямаше да си правиш реклами в космополитан ) и акъл нямаш. Имаш само едно голо самочувствие. И за какво ти е то….хах ТИ СИ БОКЛУК, в голямата кофа на СКАТ. . . Ти си просто една празна кутия, лежаща до Албена Вулева и Вучков на дъното на мизерията и нищото. . .
  _________________

 82. ВАЖНО ако имате акаунт в “netlog.bg” постарайте се по бързо да го закриете защото администраторите на сайта крадат лични данни,адреси на ел.пощи и всичко до което могат да се доберат.вече има достатъчно доказателства това се случи и с мене

 83. постол Апостолов- единственият сертифициран за Най-великия човек на света!

  1. Велик диетолог- Откривател на революционна диета – готов е да изяде всичко вместо вас, с цел да постигне желаната фигура.
  2. Велик астролог- За сега единственият астролог, който може да ви направи хороскоп, без да знае рождената ви дата, а единствено по сумата, която му платите – веднага успява да разбере точно колко сте наивен.
  3. Велик мошеник- Продава някаква книжка, дето някога си е струвала два пъти по-малко. Но ако не я купите, излиза съвсем без пари. Афишира с не дотолкова добре подправени документи “Как да печелим добри пари от Интернет”.
  В съвместен пакт на Уолстрийт и Корпорация Кибертрон е въвлечен и назначен на ръководен пост в отдел Pay to Click измами.
  4. Велик маркетолог- Продава услугите си на самия себе си, с което обърква за кратко причинно-следствените връзки на Вселената и успява да си пробута услугите още няколко пъти.
  Източник (Линк): http://altest-kmg.dir.bg/_wm/diary/?df=46
  “by anjela”

 84. апостолов да знаеш случайно,че на посещаваните сайтове се инсталира един лек софтуер наричан”брояч” който отчита всяко посещение на сайта.защо ли на твоите жалки блогчета този прибор го няма.ами много ясно защото посещаемоста в тях клони към 0.мъртвило:)))))))
  “by anjela”

 85. anjela, путко тъпа, пак си се осрала ма, да ти еба майката. Блогът му apostapostoloff.blog.bg се посещава ЕЖЕДНЕВНО от 200- 300 души. Спри да пишеш идиотщините си, защото всеки разбра, че си едно нищо и никакво лайно, което умира от завист, защото Апостолов е мозък, голяма фигура, а ти си едно лайненце миризливо.

 86. ха ха ха аз да му завиждам на апостолов.на какво бе простако на панелката на жалката му пенсия или на инфантилните му блогчета наречени от самия него “комерсиални”.а що се отнася до тебе нещастнико внимавай с израженията и цинизмите да не го отнесеш.не ме познаваш не знаеш какво мога затова си затвори мръсната уста докато е време.

 87. венелин стоинев внимавай добре кого обиждаш.не познаваш анжела не и знаеш бизнеса затова или ще млъкнеш или ще те намеря и ще ти натроша мръсната муцуна копеле недоносено.никак не ми е трудно да те открия на мене това ми е професия.

 88. падналия ангел

  ти стойнев или апостолов да не бъркаш нещо цифрите 2-3 с 200-300.сложи брояча за да се уверим че глупостите които пишеш са истина.затова ли побесня срещу анжела защото те настъпи по болното място.не очакваш така да те изложи нали?да момичето си разбира от работата за разлика от тебе селския идиот когото някой е научил как да си служи с клавиатура и сигурен съм вече съжалява.

 89. апостолов на тебе известно ли ти е кой пише зад псевдонима анжела.не разбира се защото ако знаеше нямаше да пишеш такива цинизми за нея.това е едно лъчезарно момиче много добър фотограф със собствено студио която за разлика от тебе никога не публикува фирмата за която практикува за да не прави излищна реклама това можеш да го правиш само ти.живота отдавна е доказал че най-много шум около себе си вдигат само празните хора като тебе.реплекира те само затова защото мрази мошениците които живеят за чужда сметка.за какви 17 книги пишеш по форумите след като истината е че са само 3 и то копи-пейст от чужди автори.който не вярва да погледне в онлайн книжарница”store.bg”

 90. модератор заеми се с поста на това лице Wenelin Stojnev никой не посещава този сайт за да бъде псуван и обиждан.тези цинизми обезателно трябва да бъдат премахнати не желая да прочета нещо подобно и за себе си защото ако го допуснете на този господин ще му стане тесен интернета.така ще му срина “щайгата” че месец няма да му я оправят.

 91. предлагам на модераторите Wenelin Stojnev да бъде баннат от сайта

 92. Wenelin Stojnev-пудела на Апостолов.добре лаеш кученце ще си получиш кокълчето.да ти е сладко.

 93. не се заблуждавайте приятели Wenelin Stojnev е самия апостолов.неговия стил на писане ми е добре известен и от другите форуми.за такива постове най често бива изхвърлян с “почести”

 94. апостолов явно се надява най-после да спечели някой лев след дългогодишен безрезултатен спам по форумите, флууд в сайтовете с обяви и оставяне на неадекватни коментари в блоговете.едва ли ще го огрее в интернет наивници няма затова беснее.

 95. апостолов станал си на доста години и май нищо не си разбрал от живота.всички които те апострофират във форумите си правят кефа да те ядосват и после да се радват на реакцийте ти.толкова си наивен те ти се подиграват.твоите „богатства“ изобщо не ги вълнуват.

 96. Въпросният господин е една SEO-кукувица, и вероятно му е поспаднал уеб рейтинга, та се е заел да си го “качва”, разпръсквайки по кукувичи начин в нета имената и линковете си. В това принципно няма нищо лошо, стига да не бяха толкова прозрачно безцеремонни намеренията му. Ако беше толкова интелигентен и вещ астролог, за какъвто се изкарва, щеше поне да си даде минимален труд да напише нещо свястно, вместо да копира/пуска стари или безсмислени неща от нет-циркулацията. Не му наливайте вода в мелницата, като повтаряте името му до безспир. Просто игнор.

 97. Дядка и по корем да лазиш, нищо няма да промениш. Аз съм млад здрав и по-богат от теб и цялата ти рода взети заедно, а ти си оставаш мърморещ пенсионер мечтаещ за задния двор на Европа. Щели да те банват – да те баннат, нито на мен нито на теб ти пука -НИЕ сме над тези неща. Аз ще си гледам работата и ще блогвам от другия край на света, а ти ще си лекуваш простатата, и ще се молиш да не се напикаеш тази вечер. Измет долнопробна. Чепика си с такова нищожество като теб няма да обърша.
  Айде със здраве, и не ме цитирай повече.

 98. цени и ценообразуване:

  Образование: Докторат
  Интереси: Маркетинг
  Предлагани услуги: Курсове по Интернет Маркетинг, copywriting
  Цени:
  1. Курс по Интернет маркетинг: 985 лв.
  2. Текстово оформление на мини сайт: 985 лв.
  3. Copyriting: от 385 лв. до 15 000 лв.
  П.П.показах ви това за да видите “доктора” колко си цени труда.смешното е това че такива виоки цени никъде в и-нета не се срещат.

 99. апостолов не ти ли омръзна да се правиш на палячо.много добре се знае че пишеш под чужди имена.хайде стига вече е банално.

 100. Докато вие праскате чекии в Мрежата, Апостол Апостолов публикува своя книга на немски език, която се продава вече в Германия, Австрия, Швейцария и Белгия. Началният тираж е 200 000 екземпляра. От всяка бройка Апостол Апостолов взима по 2. 50 евро! Ето че той ще си тури още едно милионче в джоба!

  Можете да си купите книгата му от сайта на издателството:

  http://pebo-verlag.com/shop/index.php?_a=viewProd&productId=108

  Сега вече Апостол Апостолов окончателно ви еба мамицата. Направо ви се изкенза в гладните мордички. Гледайте сега да не се гътнете от злобица и завист, защото това ще е голяма загуба за човечеството! Нещастни лайнарчета…

 101. апостолов я стига си се правил на Тони.известна ние манията ти да се птравиш на каквото не си.що се касае какво пишеш тук никой не е интерисува от това.не зная какво пише в книгите ти, а и не искам да зная но стила който пишеш във форумите далеч не издава интелигентност напротив пълна простащина

 102. падналия ангел

  ха ха ха лудия с парите пак се появи.сега е михаил стоилов или тони(в специалния сайт посветен на неговата “светла” личност).

 103. за този А.А-“доктор” в немилост няма ли модератори та да го баннат по I.P че да престане да ни залива с помия и то каква.съдейки по изразите този човек е на възраст защото използва уличния език на 60-те години т.е на неговата младост.стига вече склеротирали старци!!!

 104. това се пише във форумите за “прочутия” доктор апостолов:
  “ти си клиничен случай брат ми. Даже Бог не е казвал, че е всичко. А аз сериозно четох твоя прогноза която не се е сбъднала на 100% и про това преписана от програма соларен хороскоп я продаваш за скромните 150лв. аз те поздравявам , че намираш будали да ти плащат”

 105. падналия ангел

  това са цените на “прочутия маг и астролог доктор” апостолов:

  Радикален (личен) хороскоп – 350 лв. (175 ? или $ 235 )
  Соларен (годишен) хороскоп – 320 лв. (160 ? или $ 215 )
  Транзити (периоди и събития) – 320 лв. (160 ? или $ 215)
  Радикален, соларен и транзити – 750 лв. (375 ? или $ 500)
  Синастрия (съвместимост) – 550 лв. (275 ? или $ 370)
  Професионален курс по астрология (индивидуално обучение) – 1250лв. (625 ? или $ 835)

  П.П никога не е късно човек да стане за посмешище.

 106. Първата книга на Апостол Апостолов на немски език е вече факт. Можете да я видите и закупите оттук:

  http://www.pebo-verlag.com/apap1.php

  Книгата се продава с голям успех в Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Люксембург. Предстои английски превод за САЩ, Англия, Австралия, Индия…

  Това са разбира се милионни тиражи и този факт прави Апостол Апостолов най- значимия съвременен български писател! А боклуците да дращят каквото си щат. Апостол Апостолов е вече СВЕТОВНА ЗНАМЕНИТОСТ!

 107. падналия ангел

  в друг сайт този пост е пуснат с име Михаил Савов тук с Антоанета Матеева.познайте кой му е автора????

 108. Старикът Апостолоф просто няма умора в опитите си да мами онлайн. Не бяха хороскопи, диети, гадания, фокуси, магии, сайтове, книги, фондации…сега вече е и брачен консултант.

 109. падналия ангел

  апостолов брачен конултант???…..това вече е нещо ново:))))))и кого ще консултира.

 110. кристалното кълбо на мага апостолов много се е замъглило-стареца вече нищо не познава:))))).той и преди не познаваше но това е друга тема:)))))

 111. Нещо ludipari.com поизчезна 😉 Причина: This domain name expired on 02/09/12 and is pending renewal or deletion богатия апостол няма $10 да си плати хипер-мега печелишвия домейн, от който изкарва стотици милиони годишно :)))))))))))))))))))))))

 112. отдавна е ясно че по детски наивните блогчета на апостолов изобщо не работят и не носят печалба на техния собственик.очаквам апостолов да обяви фалит на цялата си дейност в интернет.отдавна е известно че с неговите методи пари не се печелят
  “by anjela”

 113. http://www.ludipari.com
  This page is parked free, courtesy of CBox.biz Hosting and Domain Names
  коментара е излишен факт е че “богатия и заможен” апостолов не може да си плати домейна.

 114. отдавна е ясно че по детски наивните блогчета на апостолов изобщо не работят и не носят печалба на техния собственик.очаквам апостолов да обяви фалит на цялата си дейност в интернет.отдавна е известно че с неговите методи пари не се печелят.
  “by anjela”

 115. andrei kamenov

  това се пише за най “светлата” личност в интернет а именно г-на апостолов:
  Завладяла го е грандоманията, че знае и може всичко, че хората си губят времето като го слушат

  2.Раздува манипулациите до там, че стават нелепи- бил със Садам Хюсеин…

  3.Спами колкото може, докарвайки си линкове

  4.Репутацията му е вече на мошеник заради собствените му коментари и едва ли скоро ще може да я оправи

  5 Псува като пристанищен хамалин излива цялата си злъч върху всеки който му попадне.

  6 Страда от старческа деменция.повтаря безброй много пъти едни и същи неща.

 116. падналия ангел

  Какво щеше да прави ИЛЮЗИОНИСТА, АСТРОЛОГ, ДИЕТОЛОГ, СПЕЦИАЛИСТА ПО ВСИЧКО и небезизвестния шарлатанин г-н АА ако нямаше толкова много идиоти, който да му се връзват на лъжливите му книги и обещания?

 117. няма смисъл да се обръща каквото и да е внимание на автора г-н А.А , от поведението му по други форуми, на някои от които съм модератор съм си направил извода, че или използва софтуерен “бот” за да разпространява теми със идентично , често рекламно съдържание из нета, или той самият се държи като такъв. Ккавато и да е истината, г-н. А. А. определено не споделя каквато и да е “консенсуална” действителност, живее в собствен свят, в който само той е “единственият разбиращ” ако не вярвате пуснете името му в Гугъл и вижте каквo излиза.на първите места се зареждат всички сайтове в които го подиграват и правят за посмешище.хората се забавляват с неговите глупости.

 118. Както и да е разгледах ти и 3-те сайта койт си цитирал, и мнението ми е, че това е просто реклама целяща зарибяването на лековерни хора. Това което ми направи впечатление е:
  1. И трите сайта са изключително плоски и еднотипни, което определено не ми говори толкова за добра реклама, колкото за лош вкус. Влизаш в сайта, изскача някакъ поп-ъп прозорец искащ да те зариби с нещо, 100 глупости казващи с две думи: дай ми парите си за да успееш. Цитати на 5-6 човека казващи аз успях благодарение на АА. . Както и да е за мен това е ПЛОСКО.
  2. След като печелиш толкова много пари от интернет, защо си решил да споделиш опита спечелен с толкова много труд и капиталовложения (11000$ за книги например). Или може би се опитваш да обедиш хората, че ти си добрия самарянин.
  3. Твърдиш, че хората мразят ПЛАТЕНИТЕ реклами, ами не съм съгласен, според мен хората мразят плоските реклами и празните приказки. Какво имам в предвид ли, тук и на сайта си изписал 1000 глупости свързани с това колко си успял и колко си известен (лично аз за пръв път чувам за известния АСТРОЛОГ, ДИЕТОЛОГ и МАРКЕТИНГОВ специалист Аопстол Аопстолов), та кат си толкова успял и печелиш толкова много, цитирай някоя цифра.
  4. Малкото ми познания свързани с маркетинга са свързани с това, че ако не си постоянно в час с съвременните тенденции си вън от бизнеса. Искам да кажа, че човек не може да разчита на някаква изпитана стратегия, която е донесла “ГОЛЯМ” успех на автора й, ако не вложи и доста от себе си.
  5. Много ми е интересно каква точно компютърна техника е имало през 1967 година в 21 средно политехническо училище “Христо Ботев”, тогава доколкото знам компютърна техника е имало единствено по университетите. На дипломата ми направи впечатление остатака от стар печат върху снимката, може би господин Апостолов е използвал за нея стара сника от картата си за градския транспорт, както и че липстват номер на удостоверението и номер на протокола според който е издадено, което ако не друго ми се струва леко странно…
  6. Твърдиш, че твойта стратегия е приложима за разпостранение на софтуерни продукти. Ами аз разработвам такива и повярвай ми с такъв смешен сайт като твоя няма да продам нищо, поради простата причина, че мойте клиенти имат малко повече мозък в главата и като влезнат на сайта ще си кажат:
  – “Ха кви смешници, те един сайт не могат да направят като хората, пък тръгнали да правят информационни системи”

  Както и да е свят голям смешници разни Very Happy

  П.П. Ето и един интересен цитат от уикипедията, който мисля, че напълно потвърждава написаното от мен по- горе:

  Ап. Ап. е български илюзионист, писател и в последствие — професионален „астролог“. и в момента се опитва да си хване рибки на въдицата ама нещо не му връзват хората
  * Истинска малка мистерия, чийто ефект може да бъде подсилен с една историйка за телекинезата, силата на волята, неизследваните възможности на мозъка… Ще се уверите, че ще се вслушат в приказките ви. Припомнете си само колко наивници сте срещали, които са готови всеки момент да ви запитат: „Ти коя зодия си?“
  o от първата му книжка за деца „Фокуси и фокусници“, Д.Изд. Техника, София, 1989, стр. 64

 119. Не е измислено, АпостолОФФ се е набутал с минимум 700 Евро. Подробностите тук:
  http://zlokuche.blog.bg/drugi/2012/04/13/kak-apostol-apostolov-se-navytri-s-minimum-700-evro.939684

 120. Великият предприемач, богаташ, писател, и астролог Апостол АпостолОФФ е ВЪТРЕ с минимум 700 Евро. На това отгоре даже си мисли, че с навътрянето си е станал още по-велик. Казано на прост език – плаща си за акъла (или за липсата на такъв).добре че се намериха по големи мошеници от него та да му приберат пенсията за две години напред.сега ще се наложи да мине на социални помощи.
  “by anjela”

 121. Какъв е този А.А.Гледам и не вярвам на очите си.Някакъв обрулен, нещастен пенсионер!А бе що си не гледаш пенсията бе старец, чувай внуци..:-)А ти си станал смешника на интернет?А бе дървена главо, тук балъци няма…на какво се надяваш.Аман от мизерници! 🙄

 122. единица мярка за простотия=1 апостол

 123. зло куче

  Последните изцепки на Луд Апостол, коментирани:
  http://zlokuche.blog.bg/drugi/2012/04/20/glupostta-maikata-apostapostoloff-bashtata.943159

 124. апостолов се сети, когато имаше крадени пари и се правеше на диетолог и се опитваше да даваш съвети за отслабване в измекярския сайт otslabni.net. А сега? Диетите били вредни….помниш ли или вече те е хванал Алцхаймер? Защото Интернет помни:

  http://web.archive.org/web/20110516075955/http://www.otslabni.net/

 125. предлагам да открием сметка в някоя банка за да помогнем на апостолов да оцелее.редакцията в Германия като му прибере пенсията за две години напред нищо друго не го чака освен глад и мизерия.ако не му отпуснат и социална помощ е изгорял по всички параграфи.така че помислете над предложението няма да го оставим да умре от глад поне за единия хляб да има:)))))))))))

 126. Чичо Апостол, с бяла панамка, в момента го дават по телевизията.
  Ще ни говори за магии.
  Марш веднага пред Нова Телевизия. Цветанка Ризова го прави на галош.

 127. това ми прилича на дедо Апостолов почерка е негов

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s